Immunforsvar

Udover tungmetalafgiftning og udrensning af giftstoffer i kroppen er zeolit godt i bekæmpelsen af bakterier og virus.

Kliniske studier har vist gode resultater ved hepatitis, diabetes og mange andre sygdomme. Se nedenstående link:

http://www.megamin.net/megamin.pdf

Unge mennesker bruger det hvis de lider af acne. Mange oplever også at det hjælper mod tømmermænd, men det må siges at være en sidegevinst! (Leveren bliver aflastet og bliver dermed bedre til sit arbejde med at nedbryde giftstoffer i kroppen) 

Lider du meget af forkølelser og/eller infektioner er der virkelig hjælp at hente i zeolitten. Immunforsvaret bliver boostet og din krop bliver mere afbalanceret.

Sygdomsforebyggelse og adjuverende terapi (behandling efter endt kræft-behandling/som supplement)

Ubalancen mellem antioxidant beskyttelsesmekanismer og de frie radikaler er årsag til patologiske processer/ forandringer i forhold til mange sygdomme. zeolit bekæmper frie radikaler og styrker antioxidant beskyttelsesesprocesserne. Flere undersøgelser og kliniske observationer har vist zeolittens evne til at at bringe væsentlige forbedringer i den samlede patients sundhed og mindske bivirkninger af kemoterapi og strålebehandling.

Det anbefales at bibeholde sin kræftbehandling og ikke satse udelukkende på zeolit som behandling. Til gengæld, vil det være et virkelig godt supplement, som hjælper kroppen til at tåle strålebehandling/kemoterapi bedre. ZEOLIT MÅ IKKE TAGES 3 DAGE FØR OG EFTER KEMOBEHANDLING, DA DET MODVIRKER KEMOENS VIRKNING. Supplerende/alternativ behandling skal altid aftales i samråd med lægen.

Dr. Pfeifer om behandling af prostata og brystcancer

http://www.clearfeed.com/pfeifer/tmaz-zeolite.html

Zeolit udrensning er godt for alle der lider af autoimmune sygdomme og/eller ubalancer i kroppen. I det hele taget kan man sige at udrensning er fremtidens behandling. Hvorfor behandle hvis man kan forebygge?? Personligt detoxer jeg dagligt, med hhv. gyldenristhe, Bioenergiser detox Spa, zeolit, masser af vand. En gang om måneden udrenser jeg leveren udfra bogen"Elsk din lever" motion, masser af grøntsager,kosttilskud (chlorella eller spirulina) og andre gode.. Eskimo 3, Kæmpenatlysolie, Vitamun.. grøn the.. ja man kunne blive ved!

 

 

MCS (kemi og parfume overfølsomhed) - behandling:

Når du renser din krop med zeolit vil det have en positiv effekt på dit immunsystem og dermed også have mulighed for at påvirke din MCS i positiv retning. Det er min erfaring og jeg tror det gælder for langt de fleste. Under alle omstændigheder har vi med MCS - glæde af en udrensning, da vores immunforsvar kører i højeste gear hver dag og det kan mærkes når det bliver aflastet!

Vi med MCS må leve så rent og giftfrit som muligt og så hjælper det at få renset kroppen indimellem, for det der kan have ophobet sig, og som belaster vores følsomme nervesystem. hvis du som MCSér har amalgamplomber, kan jeg virkelig anbefale at få dem fjernet. Visse steder koster det ikke så meget ekstra at få behandlingen med ilt og en særlig kappe omring tanden, så kviksølvet ikke ender i maven eller slimhinden i munden.

 

Det lyder måske fantastisk at zeolit har en effekt på så mange forskellige ting, men det er faktisk helt naturligt, da de fleste sygdomme i den vestlige verden skyldes forkert levevis eller miljømæssige påvirkninger, der sætter vores immunforsvar på prøve. Zeolit er blevet kaldt et super-Antigen, da det er stærkt immunmodulerende.

For yderligere oplysninger om udrensning og evt mcs, kan jeg anbefale at læse Carsten Vagn-Hansens (radiodoktoren) artikler om emnerne.

 Link: http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2012/11/11/udrensning-2      http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2010/11/11/mcs-2

og også artiklen om utæt tarm, da de fleste autoimmune sygdomme stammer fra ubalancer i tarmen:  http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2011/10/26/utaet-tarm