Lind og Friedstrup er en lille familievirksomhed.

Den er opstået af et ønske om at

1. Salg af Kvalitetshø

2. Salg af Zeolit, et vidunderligt produkt, som har ændret vores liv, givet mere overskud og energi og mindre sygdom!!!

3. Sælge stearinskrabere og andre fornøjelige opfindelser, som Lea har fundet på.( og spændende ting vi støder på ude i verden)

4. At skabe en internetbaseret butik med ting som vi selv interesserer os for og som vi har lyst til at dele med jer. Det kan sagtens komme til at handle lidt om vin og andre ting der smager, friluftsudstyr til diverse interesser: jagt, fiskeri, sport og meget andet! - men ingen ved det endnu. Det skal vise sig i løbet af de næste år.

5. Salg af kalve samt lammekød.. Vinproduktion.

6. Vi kan lide at lave forskellige ting selv og vil gerne dele det med andre, så derfor lejer vi gerne vores udstyr ud til dem der f.eks. har lyst til at prøve at lave æblemost! Af andre ting vi kan lide at lave kan jeg nævne: pølser (spege og-grill) spegeskinker, røget fisk, ost, yoghurt, vin, øl.

Til daglig er vi hhv. fodterapeut ( i Nykøbing F.) og pilot (CRJ200) og vi har ialt 3 børn. Vi synes det er sjovt at bruge internettet både professionelt og privat og glæder os til at udvikle på vores hjemmeside!

Vi fylder lidt på hen ad vejen og håber at i vil komme med input og kommentarer i vores gæstebog. Husk at købe en zeolite detox-kur til dit helbred og en steariskraber nu du er her.. og også et par stykker til værtindegave, de falder altid i god jord!! På snarligt gensyn! Lea og Flemming