Zeolit og min vej til et godt helbred

-naturens egen detox!

Jeg ledte vinteren 2011/12 på nettet efter noget der kunne rense min krop for kviksølv ( fra amalgam-plomber mv.), da jeg tænkte at hvis nogen havde godt af sådan en udrensning, så måtte det da være mig, med al den overfølsomhed.  Da jeg blev skilt i 2008 fik jeg colitis ulcerosa (tarmbetændelse). Men derudover er det mcs der har præget mit hidtidige liv. En enorm træthed, uoplagthed, muskelsmerter, hukommelsesbesvær og manglende koncentration, var dagligdag, plus den evindelige kamp for at undgå diverse påvirkninger og deraf følgende forskelligartede symptomer.

Jeg var plaget af pollen 3/4 af året og resten af året var det det indendørs der påvirkede mig mest. Det meste af året var jeg stærkt påvirket af skimmelsvamp i mikroskopiske mængder. I det hele taget så svækket at jeg mindst een gang dagligt tænkte på at søge pension...

Men jeg fandt altså en hjemmeside, som kunne fortælle mig om udrensning af tungmetaller. Det var "Radidoktoren" - Carsten Vagn-Hansen, der kom med forskellige forslag til kosttilskud, som skulle kunne klare det problem. Jeg sammensatte selv en kur som bestod i chlorella, selen, høje doser c-vitamin og vigtigst Zeolit! Jeg startede på de forskellige kosttilskud, bortset fra zeolitten, der skulle komme med posten. Det gik fint. Dagen efter jeg var startet på zeolit, skete der noget - jeg havde ikke ondt i benene! hmm.. mærkeligt. Jeg plejer at have ondt i musklerne, især om aftenen, når jeg er mest træt. Men det var og blev væk. Jeg fandt ud af at zeolit øjeblikkeligt går ind og reducerer mælkesyre-ophobninger i musklerne! Nøj, det var dejligt. Efter en 3-4 uger konstaterede jeg yderligere positive ting. Jeg reagerede ikke på pollen! Jeg har (hvis jeg holder min diæt) ikke længere colitis. Jeg reagerer stort set ikke på noget inde i huset mere. Jeg kan stadigvæk ikke ret godt lide parfumeret vaske og skyllemiddel, men kortere eksponeringer generer mig ikke så meget. Min følsomhed overfor skimmelsvamp er væsentligt reduceret. Tyngdefornemmelse og træthed i kroppen er en sjælden gæst. 

D. 2/11-2012 var jeg hos tandlægen. Jeg fik lavet amalgamsanering med beskyttelse mod kviksølvet ( i form af iltmaske og en "kappe" om tanden, der opsamler slibestøvet. Dagene før og efter tog jeg igen zeolit, for at beskytte mit system.. Det gik let og smertefrit. I de følgende dage kunne jeg godt mærke lidt reaktion. Hoste, slim og let hovedpine, efter få dage var det væk! Min (ellers daglige) reaktion på skimmelsvamp er nu væk og mærkes kun ved større eksponering.

 Mit system vil altid være følsomt. Sådan er det vel når først sensibiliseringen er sket ( f.eks. tåler jeg heller ikke ret godt alkohol ), men så længe det kan holdes nede på et plan så jeg kan leve et normalt liv, så er jeg jublende lykkelig! Mange af mine familie-medlemmer og venner og bekendte har prøvet at tage zeolit og har haft glæde af det. De har følt bedring inden for alt fra diffuse gigt-smerter til sukkersyge og forhøjet kolesterol, tarmproblemer og uforklarlig træthed. Masser med symptomer der ligner mine, har været hos mig for at købe Zeolit, som de har hørt så godt om. Vi har alle godt af at blive renset ud i ny og næ, men især hvis man lider af en eller anden form for autoimmun lidelse er der virkelig hjælp at hente.

Her lidt om produktets virkning:

 

Zeolit udrenser kroppen, fjerner giftstoffer og fanger de frie radikaler

Påvirker immunsystemet positivt og giver større modstandsdygtighed overfor sygdomme

Påvirker mineral-stofskiftet

Regulerer funktioner i blodcirkulationen, nervesystemet og mave/tarmsystemet

øger mental og fysisk ydeevne

Hæmmer inflammation, hjælper på opheling

Hæmmer psoriasis og andre hudsygdomme

bremser ældningsprocessen

Har antibakterielle og antivirale funktioner

er stress-reducerende

har en velgørende positiv effekt på søvn

optimerer vigtige processer i kroppen

svampehæmmende i og udenpå kroppen

hjælper kroppen til bedre at tåle påvirkninger fra feks. alkohol og koffein.

og meget mere...

( kilde: arganmax.dk)


 
Det anbefales at tage kuren i mindst 90 dage for at få optimalt udbytte. 

Personligt tager jeg zeolit indimellem når jeg bliver "forgiftet" af et eller andet ( f.eks. alkohol), eller hvis jeg træner og forventer at blive øm..til hvis jeg eller en i familien har symptomer som kvalme, smerter eller ubehag fra fordøjelsessystemet. Eller hvis jeg er ved at blive syg.. det virker mod alle de frie radikaler og virus og bakterier.. og så tager jeg selvfølgelig en udrensningskur på 3 mdr. ind imellem.

På shoppen shop.mavehelse.dk kan du nu købe zeolitproduktet Megamineral Ca + Mg (tidligere megamin-activ)

 


  vi med MCS vil også vil have gavn af at rense vores vand for tungmetaller, hormoner og andre toxiner. Især hvis vi bor i byområder:

http://www.aquasana.com/ 

Og rense luften omkring os:

  http://www.aircleaners.com/reducemultiplechemicalsensitivitiesMCS.phtml

 Der kan man desuden læse om MCS og zeolit-kelation i USA!

Jeg kan anbefale at gå ind på "Radiodoktorens" hjemmeside og læse om "MCS" og også om "utæt tarm" og "udrensning"

Zeolit anbefales som en kur på minimum 3 og op til 12 mdr. Det hjælper kroppen tilbage til en bedre "tilstand". Dosis er 1 teskefuld i et glas vand ½ time før et måltid, 2 til 3 gange dagligt(som regel er 2 nok)

Stress om det så er mentalt eller fysisk er en stor belastning  for vores immunsystem og det er vigtigt at få gjort noget ved. Zeolit kan hjælpe os af med den fysiske stress som bl.a. er forårsaget af tungmetaller og toxiner i blodet og så må vi begynde at tage ansvar for vores psykiske stress, så kroppen kan få fred til at helbrede sig selv. Min oplevelse med zeolit var at det fysiske stressniveau faldt i kroppen og dermed blev det lettere at finde tilbage til mere ro og der er længere op til "det røde felt". Det påvirker serotoninniveauet og dermed også psyken. Det hjælper mig til at få styr på min stress og også min tarmfunktion. op mod 80% af vores immunsystem fungerer i tarmene og derfor er det et vigtigt område at få styr på.

Kostens betydning


Den tunge raffinerede kost vi spiser i den vestlige verden giver os mange af de almindelige "folkesygdomme" vi har i dag. Især os der har et belastet immunforsvar, kan hjælpe os selv ved at tænke over vores kost, og det drejer sig om alt fra fedme til hjerte-/kar sygdomme, gigt, sukkersyge, kræft og alle de andre autoimmune sygdomme.. Zeolitten hjælper os til at fjerne den belastning som er i kroppen her og nu, og derefter kan du søge viden og blive klogere på egen krop og hvad den trives med.  Generelt viser ny forskning at vores kost indeholder for lille en variation af grøntsager, frø og nødder. Vi skal tilbage til den oprindelige kost (mindre raffineret stivelse og tilsatte kemikalier og fyldstoffer), for at kroppen kan fungere optimalt. I vores verden er det almindeligt at man kun får grøntsager til sin aftensmad. Det bør vi gøre op med. Du skal helst have frisk grønt eller frugt til alle måltider, da det er den naturlige føde for mennesker. Det tilfører enzymer som hjælper med at nedbryde den mad du spiser.

 

Mavehelse!

Ved kostkombinering så spiser du stivelse og protein for sig. Det er virkelig godt til at aflaste tarmsystemet og dermed hele immunsystemet.

Når man retter op på sin fordøjelse, så vil det altid påvirke ens helbred helt enormt. Op mod 90% af alle sygdomme starter i tarmen, eller i fordøjelsen. 

Ring eller skriv til mig, hvis du vil have hjælp til at rette op på din fordøjelse, eller du har behov for at tabe nogle kilo.

Jeg tager klienter både hjemme og på skype.

 

Kontakt mig hvis du vil vide mere! www.mavehelse.dk

Mange af os der lider af et følsomt og overbelastet immunforsvar oplever også at reagere på Elektromagnetisme. Man kan få filtre som når du har dem på dig giver et strålefrit område omkring dig. Det er meget effektivt. Du kan se mere på https://www.airestech.com/

 

Andre links: 

www.zeolite.com/doctors.php   www.dsom.dk/cm81/  

www.megamin-activ.com 

Dr. Mercola om rodbehandling

Carsten Vagn Hansen advarer mod Kemo

www.mavehelse.dk hvis du vil høre mere om kostvejledning der hjælper dig til vægttab og sundhed på den mest lettilgængelige og holdbare måde. 

CBD dråber Kan bestilles på ganske lovlig vis, hos qvgroup.ch, husk at du skal have et login for at købe.. Brug: Lease  du kan også blive formidler og tjene lidt på det, hvis det har interesse.

 

  Tak for din interesse - og held og lykke med at få styr på dit helbred.

 

Lea