Velkommen til Flemming´s Corner

 

Flemming´s livskanon.

I Danmark har det været populært at lave en kulturkanon, hvor man opstiller 10 grundsætninger for hvad man synes er vigtige kulturværdier i Danmark.

Som vi skrev på forsiden af hjemmesiden vil vi gerne vise og fortælle om hvad der har værdi for os, og her i Flemming´s Corner har jeg så mulighed for at fortælle jer om mine livsværdier.

Det er alle værdier skabt og formet af opvækst, egne erfaringer og holdninger.

Jeg vil prøve at sætte min livskanon op i punktform og derfra forklare mig, Jeg vil ikke sætte det op som 10 punkter, da jeg endnu ikke ved om jeg har færre eller flere end 10 punkter, og min kanon er under udvikling. Jeg er altid åben for en dialog omkring disse værdier. Også at høre om jeres værdier !

 

1. Tro.

Jeg har aldrig lagt skjul på at jeg er et troende menneske, Det er vigtigt at forstå at det er en tro !,

jo jeg har haft mange erfaringer i mit liv som overbeviser mig personligt om rigtigheden og ægtheden af Gud, jeg er også ofte blevet udfordret på min tro, og vil højst sandsynligt blive det mange gange igen, men ultimativt kan jeg ikke bevise Gud - det er heller ikke mit ansvar.

2. Familie. 

Som ungt menneske bar jeg den illusion, at  familie var noget med at finde den rigtige at leve med, få børn, hus, vovse og bil. Når det var etableret så var familie noget statisk - der bare var der.

Sandeheden for mig er, at det er noget der skal arbejdes med hele livet, at du som familie gennem livet bliver udfordret på mange måder, og hvis du ikke takler de forkellige udfordringer i fælleskab og med en gensidig forståelse og respekt - så går det galt.

Gør du til gengæld det så er familien og dennes skød, nok den vigtigste base for os mennesker.

Jeg vil gerne takke hele min familie; Lea, mor, søskende, børn, faster, onkler og mostre m.m !

Sarah, du er min øjesten, selvom dit liv som multihandikappet er svært - så vil jeg aldrig undvære dig !!!!

Helt specielt her vil jeg gerne ære min far, som ikke er mere; Tak far for den du var, dit venskab og det du gav mig. Du aner ikke hvor meget du betød for mig og hvor stort tabet over dig var !

3. At være noget for andre

Det har altid været en høj prioritet for mig at gøre en forskel!

Det at vide, ved at være noget for et menneske eller en familie som måske har det svært, kan være med til at ændre deres liv, men samtidigt også mange andres ud i fremtiden.

 

4. Venner.

En ven, er for mig et menneske, som jeg har fuldstændig tillid til, en som jeg altid kan tåle at høre sandheden fra og som jeg altid kan fortælle sandheden.

I virkeligheden har jeg kun ganske få venner. Ikke fordi jeg ikke ønsker mange venner, men måske mere fordi jeg er af den overbevisning at vi som mennesker ikke kan overskue at have mange "virkelige venner". Nogle venskaber er også gledet ud pga distance, ændrede livsvilkår eller andre årsager. Det betyder ikke ikke et brud men blot at vilkårene har ændret sig. Hvis du ikke er nævnt er det ikke fordi jeg har glemt dig, men jeg er ikke færdig med min kanon endnu !

Her er nævnt mine vigtigste venner gennem livet, ikke nødvendigvis i rækkefølge.

Lea Friedstrup, udover at være min kæreste er hun utvivlsomt min vigtigste ven - tak skat for det :-).

Finn Grønning, kan jeg altid ringe til og tale med, han stiller op når det er nødvendigt.

Søren Nymand. Selvom det er sjældent vi er sammen så er der en ægthed over vores fællesskab.

Kenneth og Hilde, mine dejlige venner fra hårlev.

"englen"  Erik Bonnesen. som jeg nærer en dyb respekt for.

 Mr Gravy "Chuck" alias Charles Taylor.

David og Solvej Allen, venner som jeg i mange år var sammen med i Roskilde Vineyard

Mennesker der ud over familie har betydet noget specielt for mig i mit liv ! 

Alfred Lorentzen

Janie Conrad og Britta Petersen (Team Action 1989)

Helmig Lundin

Thea Lind, som jeg var gift med gennem 11 år og har fået Sarah med.

Alle i husgruppen (Teglvænget 8)

Steen Nielsen

Ølbrygger, Mikael Sejer

Lise Hjort Michelsen, min tidligere kunstnernabo fra Lejre, der maler fantastiske billeder med religiøse motiver.

 

Fritid.

Udover lysten til at drive den lille farm i min fritid, forsøger jeg også at få tid til at dyrke nogle flere af mine interesser der består af jagt, fiskeri og at male.

Om kort tid går årets jagtsæsson igang og indimellem får jeg taget nogle dejlige billeder ude fra naturen, dem vil jeg forsøge at dele med jer her.

 

Jeg maler også ind imellem omend efter vi flyttede på landet, hvor der er lidt lavere til loftet og derfor også mindre lys, så har jeg ikke fået malet. I har dog mulighed for at se nogle udvalgte billeder her på siden.


Om Lind & Friedstrup

 

 

 

033.jpg

 

 

036.jpg

 

 

037.jpg