En bedre fordøjelse = bedre livskvalitet!

Når du kombinerer din mad hensigtsmæssigt, så får du det godt i maven. Dit tarmsystem bliver aflastet og din krop får mere fred til at genoprette balancen.

Jeg vil gerne lære dig hvordan du gør.

Jeg har selv haft store fordøjelsesproblemer og har altid haft en lidt tungere krop end jeg gerne ville have, men alt det er forandret! Hvis man har en lidt svag fordøjelse... eller rettere hvis man ikke kan tåle den mad som der spises i det meste af den vestlige verden, så kan man med fordel sammensætte sine måltider lidt anderledes. Du kan spise dine yndlingsfødevarer. Du skal bare tænke på hvordan du sammensætter dem.

Jeg er uddannet kostvejleder, det blev jeg så snart jeg fandt ud af at man kunne tage en uddannelse inden for den kostretning der hedder kostkombinering. Jeg har nemlig spist på den måde i 10 år og er blevet ret god til at lave mad, der aflaster tarmsystemet.

Jeg er gået nogle skridt videre og laver mad stortset uden stivelse og sukker. Med begrænset indhold af mættet fedt og på en måde som bevarer flest muligt næringsstoffer og enzymer i maden. Det er jo DET vi har brug for - ikke forarbejdet mad, der er hurtigt at skylle ned med en cola..!

Du behøver måske ikke at gå SÅ vidt. Faktisk er det utroligt hvor lidt der skal til at gøre en stor forskel for dit helbred.

 

 

Vi ved det godt.. men mange af os skal lære det på den hårde måde. Pludselig en dag, vil maven ikke være med mere.. Måske efter en antibiotikakur, anden medicin, eller en ekstremt stresset periode med junkfood i lange baner, eller måske i forbindelse med skilsmisse eller dødsfald i familien. Måske fik du en tarmsygdom efter bare at have haft irriteret tyktarm, eller måske blev det meget værre med den irriterede tyktarm?

Det kan også være at du hen over tid har taget en masse kilo på og din krop er kommet ud af balance, måske har du et job der stresser dig? eller en partner? - så er der bare ikke overskud til også at tænke på kosten og det er løbet løbsk..

Der er mange måder at miste kontrollen på, men der er heldigvis også mulighed for at rette op på det igen. Du behøver ikke sulte for at tabe dig ( det er bestemt heller ikke en god idè) og du behøver ikke lide nogen afsavn for at spise kostkombineret mad. Du spiser bare forskellige fødevarer på forskellige tidspunkter end du plejer. Du kombinerer dem rigtigt og så er maven glad og svarer tilbage med gaver som energi, fornyet livsglæde, genopretning af ubalancer, kontrol over din mad og dit indtag, vægttab, som sker helt naturligt, hvis det er nødvendigt for dig. Kostkombinering er ingen "kur", det er en "kurs". Med kostkombinering sætter du kurs mod bedre tider for din krop og din psyke.

Ud med slankekuren og ind med en bedre kurs for dig og din krop.

 

Hvis du gerne vil tale med mig om hvordan du kommer igang. så send mig en mail eller ring til mig på 60 24 43 74 og så tager vi en snak om din situation og hvad du kunne tænke dig.

Jeg foretrækker messenger eller telefonkonsultationer, da jeg har valgt ikke at have en klinik. Bor du i nærheden af Nykøbing F, kan jeg evt. komme til dig.

 

Når vi starter op på dit forløb, vil jeg sende dig en helseprofil og en kostdagbog, som du skal udfylde og returnere. De oplysninger giver et solidt arbejdsredskab til at skabe en drejebog kun til dig. Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

 

Du kan også kigge på min hjemmeside: Mavehelse.dk og blive klogere på fordøjelse og kostkombinering.

Produkter der kan understøtte din kurs, kan du finde HER